KRAĐA aparata iz novopazarske bolnice?

627

Aladin Paučinac, poznati novopazarski privrednik, aktivan je na društvenim mrežama i čest kritičar svih negativnih pojava kako u Novom Pazaru tako u cijelom Sandžaku. Na svom fb profilu objavio je:

Nek se javi dotični i nek objasni kakav su aparat iznijeli prije tri dana iz bolnice zavijen u crnoj kesi na invalidskim kolicima, i unijeli u auto pa otišli. Gdje su ga odnijeli i sve ostalo…

U objavi su četiri fotografije, na kojima se vidi osoba u bolničkom skafanderu i stariji čovjek, koji stoje ispred bolničke ograde i na kolicima pored osobe u skafanderu se vidi neki uređaj. Fotografiju 1 i 2 možete vidjeti ispod teksta.

1

1

2

2

Na druge dvije fotografije se vidi kako ove dvije osobe ubacuju ovaj uređaj u automobil. Po tvrdnji Aladina Paučinca desilo se otuđenje bolničkog uređaja, a sa obzirom da Aladin nikada ne iznosi neprovjerene informacije, možemo sa velikom sigrnošću reći da je došlo do nekog vida zloupotrebe.


Ovom prilikom apelujemo na nadležne policijske organe, kao i na koordinatora Opšte bolice Novi Pazar, da utvrde o kakvoj se zloupotrebi i aparatu radi, kao i da utvrde identitet počinioca ovog gnusnog djela.

3

3

4

4

FB Aladina Paučinca

FB Aladina Paučinca

Autopijac.com6 thoughts on “KRAĐA aparata iz novopazarske bolnice?

 1. Zara

  Boze dragi toliko truda se uložilo da bi se imalo aparata dovoljno za spasavanje zivota nasih građana a i mi iz dijaspore dali smo veliki maksimum za donacije koliko smo mi toliko su i građani sandžaka pomagali i živote svoje rizikovali da bi pomogli i nadje se neko naljucko bice da krade fuuuj nemam reci Allah da ga kazni ko god da je😔😔😔

  Reply
 2. gugi

  EEE dabogda im se seme utrlo kako mogiu to da rade u ovoj situaciji kad je svaki aparat zlata vredan ili bolje receno spasitelj ljudskog zivota .

  Reply
 3. Haso

  Sve su te DZUKELE POKRALI posle nema aparata ilinpokvareni a kod njih u privatne ordinacije radi sve i sve ima ali 50€ pregled FUJ GADIMISE

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.