Građani Novog Prazara na protestu tražili Mahmutovićevu smjenu

342

Protest grupe građana Novog Pazara nastavljen je danas u krugu Opšte bolnice, a okupljeni su tražili smjenu direktora te zdravstvene ustanove Meha Mahmutovića.

Oko stotinak okupljenih građana je svoje nezadovoljstvo iskazalo duvajući u pištaljke i skandirajući protiv Mahmutovića, tražeći da funkciju direktora Opšte bolnice obavlja kako su rekli “nepartijski čovek iz naroda”.

Oni su pozvali sve građane Novog Pazara da im se pridruže u protestima kako bi se zajedno izborili za pravdu.


“U ovom gradu je skoro svaka porodica imala po jedan smrtni slučaj. Ja sam u roku od 20 dana izgubio dva brata, jedan je umro tokom transporta, a drugi u Kragujevcu. Ovom bolnicom vlada zlo”, poručio je Suad Mahmutović.

Okupljeni na protestu danas su pružili podršku i doktorki Lejli Ćeranić kojoj je pred odlazak na odmor uručena odluka direktora Meha Mahmutovića o stavljanju van snage prethodne odluke o njenom imenovanju za vršioca dužnosti šefa Infektivnog odeljenja, što je izazvalo burne reakcije građana Novog Pazara na društvenim mrežama.

Izvor Radio Sto Plus

Autopijac.com3 thoughts on “Građani Novog Prazara na protestu tražili Mahmutovićevu smjenu

  1. aga sandzacki

    zelim da dam punu podrsku svim koji su izasli da strajkuju!!! a ovaj lopov drhtavi mahmutovic ,tako i dzdrlek zar ima u njima ljuckosti??1 ispitati im porjeklo imovine!! 2 sve malvdrcacije 3 u zatvor!

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.