Prijepolje: Žandarmerija tragala za tijelom Z. Ž.(53) pa pronašla kombi vozilo

2154

Prijepolje – Ronilačke ekipe Žandarmerije, tragajući za telom Prijepoljca Z. Ž. (53), koji je automobilom krajem januara sleteo u Lim u mestu Bistrica, pronašli su na dnu reke, na dubini većoj od deset metara, kombi vozilo za koje se pretpostavlja da je pre nekoliko godina sletelo u reku, saznaje prijepoljski portal “PP Media”.

Tragali za Z.Ž. pronašli kombi vozilo na dnu Lima
Kako se sumnja, automobil je vlasništvo prijepoljske firme koja se bavi prodajom bele tehnike, a čiji je vozač pre nekoliko godina sleteo u reku i tada uspeo da se spasi iz nabujalog Lima, dok je automobil potonuo na dno.

Ronioci Žandarmerije, sa čamcima i teškom dizalicom, od ranih jutarnjih časova nalaze se u Bistrici, gde tragaju za Z.Ž. koji je kako se pretpostavlja, 25. jauara vozilom “reno” dok se kretao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši, prešao u levu traku kolovoza i kod Džurovskog mosta sletelo u nabujali Lim. Ceo slučaj zabeležile su nadzone kamere sa jednog objekta, a očevidci su pozvali policiju i Hitnu pomoć koji su ubrzo došli na mesto nesreće ali pomoći nije bilo, automobil je potonu na dno.

Potraga za Z.Ž. idalje se nastavlja.

foto: PP Media
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.