(VIDEO) JEZIV SNIMAK iz Beograda: Muškarac BRUTALNO PRETUKAO ŽENU, šutirao je, udarao pjesnicama u glavu, na kraju je uvukao u auto

1287

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome muškarac brutalno bije ženu u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu. Na snimku se vidi kako je zvjerski šutira, udara pjesnicama, razbija joj je telefon o glavu.

– Prema riječima očevidaca, nakon nekog vremena prebijanja žene, stigao je automobil, ne zna se da li su ljudi iz automobila prijatelji nasilnika ili prolaznici pošto je i vozača automobila udario i napao. Dok je žena bespomoćno ležala na podu, muškarac ju je vukao ka autu, pokušavala je da se opire. Na kraju je ipak ušla u auto – navodi se u objavi uz ovaj jezivi snimak na Instagram stranici Moj Beograd.

Očevidac ovog brutalnog premlaćivanja žene navodi i da je zvala policiju. Kako kaže, rekli da je policija na putu i da je slučaj već prijavljen.

“Istrčala sam iz stana da probam da uslikam tablice, u slučaju da odu i u tom trenutku je, sva sreća, stigla i policija”, navodi očevidac.

Kako navodi dalje “neki dečko, je dotrčao i izvukao napadača sa suvozačevog mjesta, tako da mislim da je on zaslužan šta je policija stigla na vrijeme i svaka mu čast na hrabrosti jer je ova osoba bila jako luda i bijesna”.

Izvor: Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.