RTV Novi Pazar

Dacić Prom kupio plac i zgradu RTV Novi Pazar

369

Kompanija Dacić Prom iz Novog Pazara kupila je danas na javnom nadmetanju gradsku parcelu i objekat u Ulici Stane Bačanin, u kojem je trenutno smeštena RTV Novi Pazar, saznaje radio Sto plus.

Ova firma parcelu površine 10,5 ari i zgradu od 1.755 kvadrata kupila je za 701.360 evra, što je za 10 odsto više u odnosu na početnu cenu.

Na licitaciji su učestvovala četiri kupca, ali je jedino zastupnik ove kompanije Mulaz Dacić prihvatio uvećanu cenu od početne, bez njihovih usmenih ili pismenih primebdi.

Dacić je našem radiju nakon zavrešene licitacije rekao da planira izgradnju stambenog objekta na ovoj parceli, te da će RTV Novi Pazar uskoro biti izmeštena na drugu lokaciju.


Podsećamo, prethodna licitacija za prodaju ove gradske imovine trebalo je da bude održana 21. decembra, ali je odložena zbog nedostatka kvoruma za rad komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja.

Početna cena placa i objekta bila je 637.600 evra, što je za 20 odsto manje nego letos, kada je propao prvi pokušaj prodaje zbog nedostatka zainteresovanih kupaca.

Kompanija Dacić Prom Doo bavi se građevinarstvom, a na zvaničnom sajtu navode da je iza njih preko 300 useljienih stanova i još desetine objekata izgrađenih kroz distribuciju materijala i logistiku.

radio sto plus

Autopijac.comKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.