KRIVOKAPIĆ I ABAZOVIĆ IDU NA SASLUŠANJE: Razlog ZAPLIJENA KOKAINA

846

Odbor za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore odlučio je danas da sasluša premijera Zdravka Krivokapića, potpredsjednika vlade Dritana Abazovića i čelne ljude policije, tužilaštva i ANB-a u vezi sa poslednjim slučajem zaplijene oko 500 kilograma kokaina.

Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi zaplijene oko 500 kilograma kokaina donijeta je jednoglasno.

Riječ je o kokainu koji su 12. januara otkrili radnici kompanije “Voli” u kutijama banana i o tome obavijestili policiju.

Ranije je iz Uprave prihoda i carina saopšteno da je brod, u kojem se nalazila pošiljka banana, uplovio u Luku Bar 2. januara.

Predsjednik Odbora Milan Knežević saopštio je na sednici tog skupštinskog tijela da bi, da su nadležni radili svoj posao, danas bio uhapšen Dragan Bokan, “po istom principu po kom je uhapšen Budimir Krstović”, ili bi, kako je rekao, Krstović bio pušten da se brani sa slobode, prenio je portal RTCG.

Ako su članovi porodice Krstović, kako je rekao, nevini u zatvoru, oni bi takođe trebalo da budu pušteni da uz jemstvo dokazuju slobodu.

Inače, na sjednici se otvorila i rasprava o aktuelnoj političkoj situciji i odnosu Demokrata Alekse Bečić ai URE Dritana Abazovića.

Verbalno su se obračunali Konatar i Milatović na temu ko je izdajnik, ko je pregovarao DPS Mila Đukanovića i ko samo čuva fotelju.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/R4Vk9kpTURBXy9iZjZjNDJjMGI4OTFhN2M4ZWYzYzc1MTVjNmYxZmU4ZS5qcGeRkwLNAuQAgaEwBQ

Izvor Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.