Sandžakliji Rizu F. učesniku “Zvezda Granda” roditelji UGOVORILI BRAK a on na meti djevojaka

797

Specifičan izgled, rokenrol repertoar i vrcava energija učinili su da se Rizo Feratović od samog starta izdvoji u “Zvezdama Granda”.Danas priznaje da mu je samo jedno pojavljivanje bilo dovoljno da svoj život potpuno promjeni.

– Promjenilo se sve. Prvo kasnim svakodnevno, sad moram da se budim na vrijeme, to mi je odlično. Prija mi popularnost, prija mi da me ljudi podržavaju – ističe Rizo i dodaje da je sa naglom popularnošću stekao i armiju obožavateljki od kojih su neke veoma navalentne.

Startuju me devojke stalno, moram svakodnevno da se branim. Kupio sam mač, ekskalibur, kad ga odvojim, mač izađe i sam me brani – s osmijehom tvrdi takmičar najgledanijeg talent šoua. Ipak, s razlogom se opire budući da ima djevoku koja mu je, kako kaže, obećana od malena.

Malo sam zauzet, imam djevojku. Roditelji su nas upoznali kad smo bili mali. Mi se rodili, oni videli da smo jedno za drugo, tako da pod ruku od prve godine. Evo, 23. godina sam zajedno, nama je sjajno. Ugovorili su mi roditelji brak, oni znaju šta je najbolje za nas – vrlo ozbiljno govori, dok na pitanje da li se to sprema svadba u Gusinju, odgovara:

– Ne znam, živim život u trenutku, ne razmišljam ni o prošlosti, ni o budućnosti. A svadba? Pa neću se ženiti još malo, ženidba je najveća izmišljostina. Imam samo ugovorenu vezu, moji roditelji su savremeni– rekao je.

(Express/ Grand)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.