“ŽENA ME JE PRETUKLA PRED SINOVIMA” Pjevač se nakon incidenta povukao iz javnosti

1367

Kantautor Al Dino pre nekoliko godina izenandio je javnost priznanjem da je zbog fizičkog i psihičkog nasilja koje je trpeo od supruge Arduane Pribinje-Kurić morao da se razvede.

– Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želio da ide kod majke. Posle toga uslijedio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: „Ubila me je kao vola u kupusu“ – rekao je tada Al Dino i dodao da mu je najteže palo to što su njihovi sinovi, gledajući sve to, vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje.

Al Dino

– Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše djece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želio da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše djece – objasnio je Al Dino tada za Blic.

Razvod je uslijedio posle dve godine povlačenja po sudovima. Arduani su pripala djeca, a Al Dinu plaćanje alimentacije.

Pjevač je život promjenio iz korena i da izgleda bolje nego ikad, a dokaz su i fotografije koje su se pojavila na Jutjubu.

Al Dino

Izvor Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.