zatvor

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Sandžaklija osumnjičen da je iz hotela ukrao radijator sa točkićima

1557

Viši sud u Bijelom Polju potvrdio je odluku Osnovnog suda u tom gradu kojom je određen pritvor S.D., optuženom za krivično djelo teška krađa. Ovaj Bjelopoljac je uhapšen 4. marta ove godine i određen mu je pritvor do 30 dana, a u rješenju se navodi da izbjegava dolazak na glavni pretres.
Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte u lakoći informisanja.

” Zbog opasnosti od bjekstva i neodazivanja pozivu na glavni pretres, okrivljenom D.S. određen je pritvor do trideset dana zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo teška krađa. U odnosu na svoju odluku, vijeće Osnovnog suda u Bijelom Polju je dalo jasne i valjane razloge koje prihvata i ovaj sud. Naime, osnovana sumnja da je okrivljeni učinio krivično djelo koje mu se stavlja na teret optužnicom Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, proizilazi iz iskaza L.R., datog pred nadležnim državnim tužiocem, u kojem navodi da je u januaru 2020. godine sa okrivljenim D.S. došao vozilom do hotela “In”, gdje su se zaustavili, da bi okrivljeni D.S. ušao u hotel dok je L.R. čekao u vozilu i nakon nekog vremena vidio da okrivljeni S.D. nosi radijator na točkiće, nakon čega se nekoliko puta vratio u hotel i svaki put je iznosio radijatore koje je vraćao u gepek auta “, piše u rješenju suda.

Dodaje se da iz izvještaja o DNK vještačenju proizilazi da se na izuzetom tragu sasušene tamno crvene tečnosti nalik na krv, nalazi krv ljudskog porijekla, pri čemu rezulatat DNK analize daje ekstremno jaku podršku hipotezi da krv potiče od okrivljenog D.S.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.