Zbog BOMBARDOVANJE BEOGRADA ‘99-te Kadirov odgovorio Bajdenu

2081

Arhivski snimak na kojem aktuelni predsednik SAD-a Džozef Bajden govori kako je baš on predlagao bombardovanje Beograda počeo je da se dijeli na mrežama, a sada mu je zbog tog govora, odgovorio i čečenski vođa, Ramzan Kadirov.
Kadirov odgovorio Bajdenu zbog bombardovanja Beograda

Lider Čečenske Republike, Ramzan Kadirov prokomentarisao je izjavu Džoa Bajdena da je ruski predsjednik Vladimir Putin “ratni zločinac”. On je na svom Telegram nalogu podijelio snimak aktuelnog predsednika SAD-a iz 1998. godine gdje govori kako je “on predložio bombardovanje Beograda i rušenje svih mostova na Drini”.

Transkript iz 1998. pokazuje da je Bajden govorio da je “predložio dizanje u vazduh mostova koji vode iz Srbije u Bosnu 1993. kako bi se zaustavilo etničko čišćenje Bosne”.

“Džo Bajden je u starosti konačno izgubio ostatke pameti. Sada, pokušavajući da uđe u ulogu plemenitog kauboja, odlučio je da ocijeni ruskog predsjednika Vladimira Putina, nazvavši ga “ratnim zločincem“. Da podsjetim da je riječ o Džozefu Robinet Bajdenu, 47. vladaru Sjedinjenih Država. To je isti onaj koji je za života učinio toliko zla protiv čovječnosti da je skoro svaki njegov čin iz bilo kog dana dovoljan da ga dovede na najteži sud. Štaviše, neke od njegovih monstruoznih zločina tužilaštvo neće ni morati da dokazuje.

Bajden javno, apsolutno bez sramote, s ponosom i sam iznosi ove dokaze, podsjećajući kako je, na njegovu ličnu inicijativu, bombardovan Beograd i uništene srpske četvrti. Upravo je on dao naređenje Vazduhoplovstvu da bombarduje Siriju, a kasnije se ispostavilo da ne zna ništa o području operacije i ko je tamo bio. Setimo se i kako je Bajden, još kao senator, strastveno insistirao na potrebi invazije na Irak. I svijet neće zaboraviti na zločine Amerikanaca u Bagdadu. Upravo američko oružje koje nacisti dobijaju po Bajdenovom naređenju danas pretvara gradove Ukrajine u ruševine i donosi smrt civilima.

 kadirov

Izvor: Telegram/Printscreen

Sve akcije Džoa Bajdena usmjerene su samo na interese američke ekonomije. Uništavajući druge zemlje iz nateranih razloga, on, kao i mnogi njegovi prethodnici, bukvalno uživa u haosu u drugim regionima i nikako ne može da pije krv mirnih žena, dece i staraca koji umiru pod američkim granatama.

A ovaj manijak, koji sebe zamišlja svjetskim žandarmom, ima drskosti da ocijenjuje našeg predsjednika?! Među aktuelnim liderima država danas nema ozloglašenijeg vojnog i ekonomskog kriminalca od Džoa Bajdena. Tipičan primer autoritarnog tiranina i despota željnog vlasti. Cijeli civilizovani svijet to veoma dobro razume. Jedini problem je što se ne usuđuju svi da to iznesu. Ali sve ima svoje vrijeme. Hajde da ne preterujemo”, napisao je čečenski vođa na Telegramu.

(MONDO)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.