“Poštovani predsjedniče, Aleksandre VUČKOVIĆU” Direktorka škole u Sjenici NASMIJALA REGION (VIDEO)

9040

Meira, nemojte da se sekirate, nema problema! Čujem da su ovde u Sjenici Vučkovići časna i poštena familija a ja nemam problem kad me ljudi pomešaju sa časnim i poštenim ljudima – rekao je uz osmeh predsednik Srbije Aleksandar Vučić obrativši se okupljenima danas u Sjenici i direktorki tamošnje osnovne škole koja mu je pogrešila prezime u uvodnom slovu.

Naime, Meira Dacić, direktorka Osnovne škole Svetozar Marković u Sjenici održala je uvodno slovo, pozdravivši sve okupljene – pre svih ljubitelje znanja, i predsednika Srbije.

Ona je rekla da će novoizgrađena škola sa bazenom, vredna 7,2 miliona evra i najmodernija u Srbiji, biti izvor vode za decu koja tu stasavaju. Ona se predsedniku države zahvalila baš zbog toga što se škola gradi u teškom trenutku, u vreme kovida i svetske krize, piše “Kurir”.

Okupljenima je poručila da će ovo biti najlepša i najbolja škola ne samo u Sjenici i tom kraju nego i u ostatku Srbije.

Želevši da mu se još jednom zahvali ona se zbunila i rekla sledeće:

– Hvala predsedniku Vučkoviću na šta su se svi nasmejali uključujući predsednika pa i nju samu, posle čega se potpuno zbunila i zastala a potom izvinila predsedniku i svim okupljenim sugrađanima.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.