Opširnije o tuči u Prijepolju: BRAT SKOČIO DA ODBRANI BRATA, PA SU OBOJICA PRETUČENI

6204

Poslije hapšenja šestorice vinovnika tuče, koja se pretprošle noći dogodila ispred jedne diskoteke u Prijepolju, najmanje što od policije i pravosuđa Prijepoljci očekuju je da se spirala nasilja u njihovom gradu prekine.

Jer, kažu, u novije vrijeme, naročito danima vikenda, dolazi do brutalnih sukoba poput poslhednje čiji snimci kruže društvenim mrežama i zapanjuju brutalnošću učesnika.

Nakon pošto su mediji izvjestili o tuči ispred diskoteke, juče tokom dana oglasila se Policijska uprava Prijepolje koja je saopštila da su identifikovani i uhapšeni V.Š. (54), N.Š. (28) , S.Š. (29), D.B. (30), Đ.P. (20) i V.P. (19), svi iz Prijepolja. Na teret im je stavljeno krivično djelo nasilničko ponašanje i poslije isteka zadržavanja od 48 sati trebalo bi da budu predati nadležnom tužilaštvu.

Jedan od njih, navela je policija zadobio je teže, a petorica lakše tjelesne povrede i svima je ljekarska pomoć ukazana u prijepoljskoj bolnici. Inače, kako se priča u gradu na Limu, V. Š. je vlasnik diskoteke ispred koje je su sijevale pjesnice i noge u glavu, a S. Š. i D. B. su njegovi sinovi.

Đ. P. i V. P. su rođena braća, a do sukoba ispred diskoteke došlo je kada su njih dvojica oko ponoći napustila objekat, navodno tražeći drugo mjesto za provod, a za njima izašao jedan od sinova vlasnika lokala koji je poslije prepirke udario nekog od njih dvojice.

Jedan od braće pokušao je da zaštiti drugog, poslije čega su preostala trojica uhapšenih umiješala u tuču.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.