vucic i vulin

Vulin: Hoćete žito, vakcine, hoćete srpsko brašno i ulje, a pljujete Srbiju i Vučića

4327

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je “da oni koji su bombardovali Saveznu Republiku Jugoslaviju nemaju pravo da govore o međunarodnom pravu i da od Srbije traže da se određuje i uništava vjekovna prijatelјstva i da pojedini političari u regionu između dva zalogaja srpskog hljeba plјuju Srbiju”.

Vulin je u jutarnjem programu televizije Pink rekao da ga više od sukoba plaši nevjerovatna količina mržnje koja je oslobođena prema ruskom narodu.

Naglasio je da je Vučić na pravoj strani svijeta jer insistira na vojnoj neutralnosti i samostalnom vođenju politike i da on nije samo političar već državnik koji ima hrabrosti da se odupre pritiscima i radi u interesu svoje zemlјe i svog naroda.

– Stabilnost Balkana zavisi od Srbije i zato što je Srbija stabilna i u stanju da očuva mir, Balkan je u miru – kazao je Vulin i istakao da između dva zalogaja srpskog hljeba pojedini političari u regionu, kao Želјko Komšić i Milo Đukanović plјuju Srbiju.

– Između dva zalogaja srpskog hljeba. Milo Đukanović dobije žito u Crnoj Gori i plјuje Srbiju. “Šiptari” preko Sjeverne Makedonije snabdijevaju se srpskim žitom i ulјem, i plјuju Srbiju i zabranjuju Srbima da glasaju. Od vakcina do hljeba, ulјa, šta god da je potrebno, tu je Srbija – istakao je ministar Vulin.

Naveo je da Crna Gora i Bosna i Hercegovina neće da uđu u otvoreni Balkan jer je to “Vučićev veliki srpski projekat”.

– Hoćete žito, hoćete vakcine, ulјe, ali neće otvoren Balkan – Srbi su to. Hoćete da donesete rezoluciju o genocidu, da kažete da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, a hoćete njihovo brašno i ulјe – upitao je on.

Naglasio je da je Vučić uvijek tu da pruži ruku i pomogne zemlјama u regionu kada nešto zatreba i da za to nikada neće dobiti zahvalnost, već će gledati da njega i Srbiju plјunu gdje god stignu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.