Braća PUŠTENA DA SE BRANE SA SLOBODE, TUŽILAŠTVO NAJAVILO ŽALBU

1484

Prijepolje – Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje, postupajući sudija Osnovnog suda u Prijepolju odredio je pritvor do 30 dana za četiri lica V. Š. (1968), S. Š. (1992), N. Š. (1993), D. B. (1991) koja su učestvovala u tuči, koja se dogodila u noći između subote i nedelje ispred jednog od prijepoljskih lokala, dok su Đ. P. (2002) i V. P. (2003), inače rođena braća koja su prebijena ispred noćnog kluba su pušteni da se brane sa slobode, iako je tužilaštvo tražilo da se i njima odredi pritvor.

Zbog ovake odluke suda, i puštanja dva lica da se brane sa slobode tužalaštvo je uložolo žalbu, saznaje portal “PP Media”.

Кako se sumnja, verbalni sukob prvo je izbio oko ponoći u ugostiteljskom objektu između V.P. i jednog maloletnog lica, a nakon toga usledila je tuča je ispred lokala. Snimak, brutalne tuče ispred objekta, u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede a petorica lake obišao je Srbiju i uznemirio javnost.

Hitrom reakcijom policije i tužilaštva svim vinovnicima tuče određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu, koje je zahtevalo pritvor do 30 dana protiv svih lica, međutim postupajući sudija dvije osobe pustio je da se brane sa slobode, dok je četvorici odredio pritvor do 30 dana.

PP Media
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.