Kosovo: POLICAJAC SRPSKE NACIONALNOSTI UBIO BRATA

1994

Policajac srpske nacionalnosti ubio je brata hicima iz vatrenog oružja u selu Donja Gušterica kod Gračanice na Kosovu i Metohiji.

Mediji na KiM na albanskom jeziku prenose da su policajac i njegov brat srpske nacionalnosti, a slučaj je potvrdila i portparol policije za region Prištine Flora Ahmeti.

Danas oko 15 sati dobili smo informaciju o pucnjavi u selu Donja Gušterica kod Gračanice. Odmah po dobijanju informacije na mesto pucnjave izašle su sve potrebne policijske jedinice koje su zatekle muškarca bez znakova života – navodi Ahmetijeva.

Žrtvi prema njenim rečima nije bilo spasa.

– Policijski istražitelji pokrenuli su istragu u saradnji sa PIK-om radi rasvetljavanja svih okolnosti u vezi sa slučajem – naznačili su iz KP.

Pojedini prištinski mediji koji izveštavaju o ubistvu u Donjoj Gušterici, pozivajući se na nezvanična saznanja, pišu da je policajac koji je pucao, srpske nacionalnosti, kao i da je ubio svog brata.

U međuvremenu je uhapšen policajac M. Š, koji se sumnjiči za ubistvo brata, te da je motiv najverovatnije nerešeni imovinski problem – prenosi Kosovo Sever portal pisanje Kosova Online.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.