“VIDEO JE ĆERKU I UNUKA PA POČEO DA JAUČE” Potresni detalji tragedije kod Šapca

973

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca, poginuli su majka M.S. i njen sin V.S. (3), kao i vozač motocikla N. Z. Do nesreće je došlo kada se motociklista zakucao u zadnji deo “fijata” u kome su majka i sinčić bili.

Kako očevici nesreće kažu, dvojica vozača su se trkali motorima, kada se motociklista N. Z. zakucao u automobil i poginuo, drugi je pobegao sa lica mesta.

Svuda je bilo krvi, nije procenio da će auto da skrene tu. Kamion je držao svoju stranu, vozio normalno. Trkali su se motorima, vukao ih đavo. Žao mi je deteta. Hitna je brzo došla, dva vozila, ali da je došlo 50 ne vredi – kaže očevidac nesreće.

udes šabac-valjevo

U koloni na putu su bili automobil, kamion i motor, koji su se kretali iz pravca Šapca ka Valjevu.

Automobil je usporavao kako bi skrenuo sa glavnog puta, a motor je u tom momentu preticao kamion i nije video auto marke “fijat” i tada se zakucao u levi deo automobila koji je od siline udarca odleteo sa puta u kanal.

Na mestu udesa može se videti jeziv prizor. Automobil u kom su bili M. S. i njen trogodišnji sin je od siline udarca prepolovljen, a delovi su razbacani po putu.

Vozač motora N. Z. koji je poginuo ima 44 godine. Motor je potpuno smrskan.

udes šabac-valjevo

udes šabac-valjevo Foto: Mirjana Čvorić Gubelić / Ringier

– Poginuli su ćerka i unuk vlasnika lokala ispred kog se desila nesreća. Siroti čovek izašao je prvo da pomogne, nije znao šta se dešava, a onda je video svoju ćerku i unuče mrtve pored puta. Posle toga se uhvatio za glavu i počeo je da jauče. Hitna je brzo došla, ali nije im bilo spasa – pričaju svedoci tragedije, prenosi Kurir.

Vozilo AMSS stiglo je na mesto tragedije kako bi sklonilo slupana vozila.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.