Beograd: Pronađeno beživotno tijelo, odjeća odgovara onoj koju je nosio Matej Periš

1615

Policija je izvukla tijelo iz rijeke, te su prisutni i forenzičari. Jutros, oko 9,30 sati, u Dunavu kod Ade Huje, kod Beograda, pronađeno je beživotno tijelo mlađeg muškarca. Informaciju o tome prenijeli su svi srbijanski mediji navodeći kako odjeća na pronađenom muškarcu odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka u Beogradu nosio Splićanin Matej Periš.

Prema navodima dnevnog lista Blic, muškarac na sebi imao je traperice, majicu s aplikacijom i jednu bijelu tenisicu što se poklapa s opisom odjeće koju je u noći nestanka imao na sebi Matej Periš. Ubrzo nakon pronalaska policija je izvukla tijelo, a na terenu su i forenzičari.

Podsjetimo kako je Matej Periš nestao u noći 30/31 prosinac 2021. godine. On je s društvom iz Splita došao u Beograd na doček Nove godine. U noći nestanka bili su u klubu Gotik, koji se nalazi u tzv. Beton hali neposredno uz rijeku Savu. Prema dosadašnjim informacijama Matej je nestao oko 2 sata poslije ponoći kada je iz još neutvrđenoga razloga napustio klub i izašao van. Kasnije su se pojavile i razne snimke nadzornih kamera.

Na jednoj od njih se vidi kako Matej trči ulicama Beograda u tome dijelu grada. Međutim, unatoč opsežnoj potrazi do danas nije utvrđeno što se zapravo dogodilo te noći, zašto je Matej izašao iz kluba, gdje se uputio i gdje je i je li uopće ušao u hladne vode Save.

U potrazi za Matejom uključili su se svi rodovi srbijanske policije, korišten je sonar za potragu, policijski psi, a aktivni su bili i ronioci. Tjednima poslije Matejevog nestanka u Beogradu je boravio i njegov otac Nenad Periš koji je hvalio rad srbijanske policije navodeći kako oni čine sve što je moguće u potrazi za njegovim sinom.

Međutim, treba napomenuti i kako su od dana nestanka kod Beograda u vodama Save i Beograda kod Beograda i nizvodno pronađena još neka beživotna tijela. I tada se sumnjalo da se radi o nestalom Splićaninu, ali su kasnije informacije pokazale kako se ipak ne radi o njemu.

Izvor Vecernje[
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.