Ovo je slika majice nađene na tijelu kod Ade Huje: ISTA JE kao ona koju je kobne noći nosio MATEJ PERIŠ

1460

Majica koja je pronađena na tijelu mlađeg muškarca koje je isplivalo jutros kod Ade Huje identična je majici koju je imao Matej Periš, ekskluzivno saznaje “Blic”. U pitanju je majica tamne boje sa aplikacijom jaguara i natpisom žutim slovima.

Kako saznajemo, na tijelu mladića koje je izvučeno oko 9.20 sati jutros iz Dunava kod Ade Huje, nakon što su tijelo u vodi primjetili mornari jednog broda, bila je tamna majica sa aplikacijom jaguara bijele boje i žutim natpisom koji ide u krug a piše “Power Super Cleaner”.

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.

Ovaj detalj dodatno potvđuje da je izvučeno tijelo najvjerovatnije upravo Matej Periš za kojim se tragalo pet mjeseci. Rezultati DNK analize biće objavljeni sutra.

Podsjetimo, na tijelu je pronađen i srebrni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobilni telefon, ekskluzivno je objavio “Blic”.

Kako saznaje “Blic”, identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, a vizuelnim pregledom policajci su na licu mjesta rekli da je utvrđena velika podudarnost pronađenog tijela sa nestalim Splićaninom Matejem Perišem.

Podsjetimo, tijelo mlađeg muškarca nađeno je oko 9.20 jutros u Dunavu kod Ade Huje. Garderoba na muškarcu odgovara opisu garderobe koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš.

Tijelo mlađeg muškarca našli su mornari.

Garderoba koja je pronađena na tijelu su – farmerke, majica sa aplikacijom i jedna bijela patika, što se poklapa sa garderobom koju je u noći nestanka na sebi imao Splićanin Matej Periš.

Tijelo je odneto u Institut za sudsku medicinu.

Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.