sandzak press

Crtanje mete glavnom uredniku portala Tutinske

1999

Saopštenje za javnost redakcije portala Tutinske novine:

Dana 27.05.2022. putem divljeg portala “Sandžakpress.net” objavljen je tekst pod nazivom ”Ko stoji iza portala TUTINSKENOVINE.rs” sa naslovnom fotografijom na kojoj se nalazi i naš urednik Muharem Ademović.

Pošto se radi o portalu blizak SPP-u, u svom tekstu navode da naš portal tutinskenovine.rs posljednjih mjeseci prednjači po kako su naveli “najgnusnijim objavama, ne ostavljajući na miru merhume” (mrtve)

S ovim u vezi redakcija Tutinskih novina saopštava da je pratila aktuelna dešavanja u Sandžaku i regionu jednako sa ostalim portalima, te izražava čuđenje zbog čega pored toliko velikih medija, poput Kurira, divlji portal rodom iz Rožaja sa sjedištem u Novom Pazaru ”Sandžakpress.net” proziva jedan mali lokalni medij!?

Interesantno je otkriće da je za divlji portal ”Sandžakpress.net” do 31.3.2021. svoj hosting-zakup servera plaćalo preduzeće “Sandžak Media doo”, Dimitrija Tucovića b.b. Novi Pazar.

Ako bude bilo potrebe javno ćemo i objavit dokument koji je potvrda plaćanja hosting-zakupa za divlji portal pomenutog preduzeća!

Ujedno, ovo će nam kao redakciji samo još više pojačati motivaciju da ustrajemo u borbi za istinu, odnosno vrednovanju svih narodnih vrijednosti, a isto tako degradirat sve ono što negativno utiče na društvo!
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.