Stefanović: “Dijana je bila u intimnim odnosima sa vođom kavačkog klana”

1763

Ministar obrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Dijana Hrkalović iznela bujicu laži o njemu, tvrdeći da je ona bila na odmoru u Izraelu sa jednim od pripadnika kavačkog klana, koji je i vođa navijača FK Partizan sa Karaburme i sa kojim je bila u “intimnim odnosima”.

Hrkalović je u intervjuu za “Objektiv” izjavila da ju je Stefanović, koji je tada bio ministar policije, a ona državna sekretarka, psihički maltretirao i da je vrijeme da preuzme odgovornost za djela za koja nju tereti Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović

Hrkalović je kategorički optužila Stefanovića da je “lično štitio” klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Stefanović je danas u video izjavi koju je Ministarstvo odbrane proslijedilo medijima naveo da ne želi da njegovo ime “niko provlači kroz blato” i da ga dovode u vezu sa kriminalcima i krivičnim djelima.

– Pogotovo nisam zavjerenik protiv predsjednika Vučića, čoveka koga podržavam preko 20 godina – rekao je Stefanović.

Stefanović tvrdi da je “krucijalna stvar u postupku protiv Hrkalović predmet nedostavljanja poruka tužiocu nakon vještačenja telefona Veljka Belivuka”

– U tim porukama se on dopisuje sa jednim visoko pozicioniranim službenikom koji je u to vrijeme bio u intimnim odnosima sa Dijanom Hrkalović – naveo je Stefanović.

Stefanović tvrdi i da nikada nije imao niti je koristio Skaj telefon.

Nekadašnji ministar policije u vreme uspona klana Velje Nevolje je u izjavi oštro napao i partijskog kolegu, advokata Vladimira Đukanovića, koji je branilac Dijane Hrkalović. Stefanović je rekao da je Đukanović jedan od onih koji okestriraju kampanju protiv onih koji se suprostavaljaju njegovim biznis interesima.

Dijana Hrkalović

Dijana Hrkalović

izvor Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.