SEJO KALAČ DEMANTOVAO LOŠE NATPISE O NJEMU: Ne bih da me se unuci stide

1578

Postalo je već nepisano estradno pravilo, kada medijima iz regiona ponestane materijala za pisanje, uvijek se sjete bh. pjevača Seje Kalača. I uvijek, po nekom nepisanom pravilu, to bude ružna priča. Tako su nedavno pojedini portali iz Srbije ponovno pisali o Kalaču, kako je propao, kako nema šta da jede i kako pjeva za 50 eura za noć.

I ovaj put Sejo Kalač bio je jako ljut, razočaran, prije svega zbog toga, kako nam je rekao, da sve to čita njegova porodica, njegova djeca i da ga to posebno pogađa.

-Ja zaista više ne znam otkud pojedinim novinarima više toliko inspiracije da se bave mojom likom i djelom, i to uvijek u negativnom kontekstu. Pričaju i pišu nebuloze, prije svega zbog toga što me nikada niko od njih nije kontaktirao. Ja veći dio svog vremena provodim u Hrvatskoj, moja kćerka Šejla poklonila mi je unuku Lejlu i to je sav moj svijet.

Svojevremeno kada sam postao otac moja rahmetli mama je željela da joj se unuka zove Lejla, no moja supruga i ja smo se odlučili za ime Šejla. Da je danas živa, bila bi presretna što je njena praunuka dobila ime Lejla. Eto, zbog toga me sve to na neki način vrijeđa. Sve napisano i objavljeno ostaje trajno i ne bih volio da se moja unučad jednog dana stide zbog neistina koje su pisane o njihovom dedi Seji – rekao nam je Kalač.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.