Ispovijest roditelja muškarca kojeg je supruga zabetonirala u podrumu

2673

Roditelji Ivana S, čije je tijelo pronađeno u podrumu kuće u Velikom Trnovcu kod Leskovca (Srbija) na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38), ispričali su za “Novosti” da se sa sinom nisu čuli tri godine.

Oni tvrde da je Biljana S, a za koju se sumnja, da je usmrtila Ivana, a potom ga zalila betonom u podrumu, sve to uradila sa ljubavnikom. Oni su ispričali da su prije tri godine čuli da im je sin otišao u Rusiju da radi, ali da se od tada nisu čuli sa njim.

“Nikad nam se nije javio. Ona (Biljana) je govorila da se javlja njoj, a i unuke su isto govorile da se tata javlja, ali i da ne može da razgovara. Pa nije ni mogao kad je nabijen u bure i sahranjen.


Kad god smo bili kod nje, ona ga je navodno zvala, ali je uvijek odlazila u sobu da telefonira. Uvijek bi izmislila neki razlog zašto ne može tada da se javi i nama. Nije ni mogao da se javi iz bureta”, kaže Ivanov otac.

Kako pričaju, Ivanov brat pronašao je njegovo tijelo u podrumu kuće, a bilo mu je sumnjivoj jer je vidio zazidani dio u prostoriji.

“Ima jedna prostorija gdje su bile krave, on je ušao u tu prostoriju, po betonu je bila neka plava boja i par kapi. Izgledalo je kao da je neko otrovao. Ona je nađena u jastuku, nije imala ožiljke, rađena je obdukcija. Sinu se učinilo sumnjivo, ušao je u tu prostoriju i pregledao je. Vidio je nešto zazidano, previše je dobro bilo maskirano, pa šuške preko, a kad je prišao, malo su prekopali i izašla je lobanja”, kažu Ivanovi roditelji.

Izvor Radiosarajevo.ba
Foto Novosti.rs

Autopijac.comKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.