Enverovog UBICU TRAŽE u Austriji, Njemačkoj i Srbiji: EVO ŠTA JE OTKRIVENO O UBISTVU Novopazarca

5875

Holandska policija traga za ubicom Novopazarca Envera Koljšija po Nemačkoj, Austriji i Srbiji, navodi se u saopštenju koje su u vezi sa ubistvom objavili holandski mediji.

– Policija razmatra mogućnost da su u ubistvo umješani državljani drugih zemalja – navodi se u saopštenju.

Kako su naveli, još uvijek nije utvrđeno sa kime je Kolašinac, koji je rodom iz Novog Pazara, provodio poslednje dane i sa kime je komunicirao.

– Činjenica je da je redovno legalno boravio u Njemačkoj i Austriji, kao i to da se redovno vraćao u Srbiju. Imao je firmu u Nemačkoj i bio je poznat austrijskim i nemačkim pravosudnim organima – navodi se u policijskom saopštenju.


– Policija će tražiti saradnju sa svojim kolegama u Nemačkoj, Austriji i Srbiji. Takođe ponovo će bi biti istaknut foto robot mogućeg svjedoka – stoji na sajtu holandse policije.

Istražne organe zanima šta će reći ljudi u zemljama u kojima je ubijeni pjevač boravio i o njihovom odnosu.

– Ne isključuje se mogućnost da je Kolašinac ubijen zbog privatnih problema, ali se ispituje da li je motiv možda sukob u vezi sa poslovanjem ili je čak žrtva kriminalnog obračuna.

Podsjetimo, Kolašinac je ubijen u Holandiji 11. juna ove godina, kada je na njega, za sada nepoznati napadač, pucao. Njegovo tijelo pronađeno je pored ulaza u garažu, a policija je napravila skicu čovjeka koji bi mogao biti potencijalni ubica ili svjedok ubistva.

Sandžak Danas/Kurir

Autopijac.comKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.