Glavni ruski muftija: Amerika igra ulogu antihrista, to su veliki prevaranti

651

Glavni ruski muftija Talgat Tadžudin istakao je izuzetnu ulogu Rusije u svjetskoj istoriji, a takođe je Amerikance nazvao prevarantima.

„Vjekovima u Evropi, a potom i u svijetu, nijedan problem nije mogao da se riješi bez Rusije. I ne može se riješiti. Pogotovo sada, u opštem haosu koji stvaraju SAD – veliki prevarant i avanturista, uz svoje poslušnike. Očigledno su zaista planirali da ostave „zlatnu milijardu“, a ostatak čovječanstva gurnu u ponor rata. Vlade tih zemalja igraju ulogu Antihrista“, rekao je vrhovni muftija.


Prema riječima muftije, ako se ne odupremo neprijateljima Rusije, „zažmurimo i pravimo se da je sve u redu, možemo mnogo da izgubimo u narednoj deceniji“.

„Omladina, rođena posle 1991. godine ne poznaje dobro prošli vijek, odsječena je od njega, udžbenici su promijenjeni do neprepoznatljivosti – u stvari, kulturni prostor je zaplijenjen“, rekao je Tadžudin.

Po njegovom mišljenju, danas je najvažnije da se obnovi veliki bratski savez naroda Rusije, Evroazije a, možda, i cijelog svijeta.
Slične teme:
Istaknuto

Autopijac.comKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.