/VIDEO/ Srbin “stojadinom” stigao do Kušadasija i postao hit: “To mogu samo budale kao ja”

747

Bez starca, nema udarca, kaže naša stara, a mladić iz Leskovca,dokazao je to kroz primer Zastave 101, u popularnoj kulturi poznati i kao “Stojadin”. Naime, on je upravo ovim automobilom, baš u vreme kada se sve više automobila kvari na putu ka moru, uspeo da stigne sve do Kušadasija, što je put od čak 30 sati.

Mladić koji je postao poznat na Tik Toku upravo zbog ljubavi prema starim automobilima marke Zastava, na ovoj mreži se potpisuje kao “Aleksić moto” ove godine, u dva navrata, pokazao je da ako se “Stojadin” dobro servisira i vozi, itekako može da posluži kao prevozno sredstvo do mora.

Ranije ove godine, on je “Stojadinom”, prvo išao do Ulcinja, da bi kasnije, sredinom jula, krenuo put Paralije. I do Ulcinja i fo Paralije, njegov “Ferari”; kako od milošte tepa Zastavi 101, nije izdao, već je bezbedno stigao na destinaciju.

@aleksicmoto rip ledja #aleksicmoto #fyp #fy ♬ original sound – Aleksić


Ipak, pravi test je bio put do Turske i jedne od omiljenih destinacija Srba, Kušadasija.

Aleskićev “Ferari” je i ovog puta pokazao da može, te je nakon 30 časova došao do turkse obale.

Otišli smo u Aziju, sa Stojadina, to samo mogu budale ko ja, Oko trideset sati sam vozio, znači nismo stali. Aleksić moto, pomeramo granice”, rekao je popularni Tik Toker, nakon što je stigao do mora, vidno umoran i iscpreljen.

“Bravo kralju, reklama ta zastavu nikad jača“, „Dečko koji је zastavom išao do Kopaonika, preš'o Bugarsku, Albaniju, Makedoniju i Grčku… putešestvije koje treba pogledati. Bravo Aleksiću… Naravno, pozdrav i za Munju 21”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama u kojima hvale njegov čin, ali i “Ferarija”, mu.

Inače, on je slavu stekao zajedno uz prijatelja “Perović moto-a”, sa kojim zajedno snima skečeve za TikTok. Njihove objave, uglavnom su vezane za mahom starije automobile.


Izvor Blic

Autopijac.comKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.