Njemačka: Sjeničak B.M. teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, povrijeđeno još 5 osoba

13339

Šest osoba je ozlijeđeno u petak u nesreći na A81 u blizini Stuttgarta. Kombi sa šestero putnika izletio je s kolovoza na prijelazu s B10 na A81 iz još nerazjašnjenih razloga, prema glasnogovornici policije.

U nesreći kod Korntal-Münchingena, između ulaza na autocestu A81 u smjeru Heilbronna i B10 u smjeru Stuttgarta, 45-godišnji vozač Mercedesa Vito iz nepoznatih je razloga izletio s ceste i zabio se u humak zemlje i to bez kočenja. Minibus u kojem je bilo ukupno šest putnika u dobi od 18 do 45 godina prevrnuo se i ostao na krovu.

Četiri osobe uspjele su se osloboditi uz pomoć hitne pomoći, dvojica muškaraca ostala su zarobljena na leđima s teškim ozljedama te su ih spasili vatrogasci. Samo je Belmin Musić iz Sjenice spasilačkim helikopterom prebačena u najbližu bolnicu, dok su hitnim vozilima ostalih pet osoba prebačine na stacionarno liječenje.


Belmin Musić

Belmin Musić

Ozlijeđenima su pomoć pružila ukupno četiri liječnika hitne pomoći i ekipa pet vozila hitne pomoći. Potporu im je pružilo 40 vatrogasaca iz Korntal-Münchingena i Ditzingena. B10 je nakratko bio zatvoren zbog slijetanja spasilačkog helikoptera.

Izvor Sandžak Danas

Autopijac.comKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.