Zukorlić u tri odbora, Bačevac i Imamović u dva

950

Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić izabran je za člana tri odbora Skupštine Srbije, čiji je i potpredsjednik, objavljeno je na sajtu republičkog parlamenta.

On će biti član u odborima za spoljne poslove, za prava djeteta, kao i u parlamentarnom odboru za stabilizaciju i pridruživanje.

Njegov partijski kolega Jahja Fehratović dio je odbora za obrazovanje, dok će biti zamjenik člana u odborima za kulturu i informisanje i za prava djeteta.

Treći narodni poslanik SPP, Zaim Redžepović izabran je za zamjenika člana u odborima za ljudska i manjinska prava i parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje.


Član Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac izabran je u odbore za ljudska i manjinska prava i za zdravlje i porodicu, dok će u odboru za obrazovanje imati funkciju zamenika člana.

Enis Imamović iz SDA Sandžaka je član skupštinskog odbora za zaštitu životne sredine, a zamjenik člana u odboru za zdravlje i porodicu. On je dio delegacije Skupštine Srbije u sklopu Parlamentarne skupštine procesa saradnje jugoistočne Evrope.

Selma Kučević je u odborima za zdravlje i porodicu i za prava djeteta.

Trinaesti saziv Skupštine Srbije konstituisan je u ponedeljak, a za predsjednika republičkog parlamenta izabran je član Srpske napredne stranke Vladimir Orlić.

Autor: Nikola Kočović

Autopijac.comKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.