Rođenom bratu Seke Aleksić, Nedžadu na FB profilu harfovi i podrška Palestini

1272

Seka Aleksić često evocira uspomene na djetinjstvo, koje nije uvijek bilo sretno. Odrastala je u siromaštvu, a njeni roditelji rano su se razveli. Majka Ibrima i stariji brat Nedžad, sa kojima je početkom ratnih devedesetih iz Zvornika izbjegla u Srbiju, bili su joj jedina podrška. Porodica joj je i danas najveća svetinja, kako ona koju je sama izgradila, tako i ona iz koje je potekla.

Nedavno je na Instagram storiju objavila fotografiju sa bratom. Ako je vjerovati njegovim objavama na društvenim mrežama, pomno prati karijeru folk – zvijezde. U sjajnim je odnosima i sa njenim suprugom Veljkom Piljikićem. Nedžad ima dvoje djece, voli tetovaže i pse, i redovno trenira, što se lako može zaključiti po mišićavom tijelu.

Nedžad Ramić uklonio je očevo prezime Aleksić, i uzeo majkino muslimansko prezime Ramić. Na naslovnoj stranici njegovog FB peofila ima opis na arapskom jeziku: “لا شيء أقوى من الولاء”, što u prevodu znači “Ništa nema jače od lojalnosti”.

Nedžad često dijeli video klipove i fotografije podrške Palestini, nerijetko se viđa da ide na džumu u beogradskoj Bajrakli džamiji.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.