Redžepović(SPP): Pokušaj obmane građana od strane SDA-SDP u Tutinu

80

Svi aktuelni ‘razlazi’ koji se serviraju građanima Tutina su još jedan pokušaj obmane istih od strane sadašnje vlasti SDA – SDP ili onih koji su bili vlast prije koju godinu, pa bi opet, makar zehre!

– Naravno da ti ‘vukovi’ ne mogu, niti žele da objasne gdje su narodski milioni eura, ko je ‘pojeo ivice’ od asfalta, koliko košta čuveni trg, ko je i za koliko prodavao radna mjesta, postavljao i ostavljao direktore i svašta nešto…

– Ovako se spinuju stvari. Pažnja birača pred izbore za BNV se smišljeno usmjerava na duel petlića gdje se navodno vodi žestoka borba za ‘ideologiju’ koju su zajedno do juče prodavali na kilo!

Nejse, računa se na onaj čisti, dobri merhamet u Bošnjaka koji se kroz historiju mnogo puta solidarisao, poistovetio sa svojim dželatom i bez ikakvog objašnjenja mu pružio ruku opet…

Računaju ‘stratezi’ da niko iz naivne raje neće ni pitati zašto je OPŠTINA pod konstantnom blokadom, zašto ništa ne funkcioniše?

– Prosto, žele da građani Tutina dobrovoljno postanu fanovi i zavisnici ‘zadruge, parova ili neke farme’ i da uz neke blage korekcije (žrtvujući neke figurice ili najviše konja) uvodeći neke rezervne igrače, nastave sa davljenjem Tutina i svih koji žive u njemu!

– Ne zanimaju me njihove stranačke stvari, ali me zanima kada i kako će se narod razračunati sa ovom vlašću SDA – SDP, ali i sa eventualno novom većinom sa starim kadrovima!?

– Izbori za BNV nijesu prilika za oživljavanje političkih fosila i njihovih već viđenih marifetluka!

– Izbori za BNV su šansa za nešto novo, pobjedu naroda koji više nije naivan i nije spreman za ovu igru ‘tutumiša’ koju kreiraju i vode dva izlizana, stara i od ovih izbora bivša lidera!
Predsjednik OO SPP Tutin i narodni poslanik
Zaim Redžepović
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.