Kadirov poručio Srbima /FOTO/ | SandžakBosna

254

Lider Čečenske Republike izrazio je poštovanje prema Srbima, jer su i pored svih poteškoća i opasnosti izrazili podršku Rusiji

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov izrazio je “divljenje” srpskom narodu zbog njegove hrabrosti i jedinstva koje pokazuje spram svih poteškoća i opasnosti koje nosi njegova “podrška” Rusiji.

“Turko Daudov je prenio moje tople pozdrave šefu bratske države, a preko njega cijelom srpskom narodu. Danas skoro sve vodeće svjetske zemlje doživljavaju globalnu krizu zbog kratkovide politike lidera zapadnih zemalja. Skrivajući se pod plaštom zaštitnika ljudskih prava, oni često silom nameću svoju ideologiju, koja potpuno odbacuje ustaljene tradicionalne i duhovne vrijednosti raznih naroda”, napisao je čečenski vođa na svom Telegram kanalu povodom posjete Daudova Republici Srbiji i njegovog susreta sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

Prema njegovim riječima “Rusija je spriječila uvođenje tuđinske ideologije, postala je predmet rekordnog broja sankcija i zbog toga svako ko sa njom održava prijateljske odnose biva podvrgnut pritisku”.

“Pored svih poteškoća i opasnosti, rukovodstvo i narod Srbije izrazili su podršku Rusiji. Zaista se divimo takvoj hrabrosti i jedinstvu srpskog naroda”, naveo je Kadirov.

Aleksandar Vučić je tokom susreta primjetio da su narode Srbije i Rusije oduvjek povezivale čvrste bratske veze, a vijekovna istorija je to više puta dokazala i naveo da je upravo to razlog što se rusko-srpski odnosi ne mogu rušiti ni pod kakvim pritiskom.

“Turko Daudov je vođi srpskog naroda uručio prigodni poklon u vidu narodnog ogrtača i kape, istakavši da čvrsta volja i hrabrost Srba liče na najbolje osobine slavnih gorštaka, koji svojim djelima inspirišu stotine hiljada mladih”, napisao je Kadirov zahvaljujući se srpskom predsjedniku na toplom dočeku delegacije i svrsishodnom susretu.

“Siguran sam da će se odnosi Rusije i Srbije godinama samo razvijati i jačati, suprotno svim očekivanjima naših neprijatelja”, zaključio je Kadirov.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.