Građani u strahu zbog nakrivljene bandere u Novom Pazaru (VIDEO)

207

Drvena bandera, nakrivljena i dotrajala, slika je koja bode oči u ulici Vehba Kolašinca u Novom Pazaru. Kako mještani ove ulice kažu žive u strahu da bandera ne padne. Kontaktirali su sve one čija je odgovornost da se ovaj problem riješi, no, kako mještani kažu niko se nije odazvao. Kontaktirali su na kraju ekipu A1 portala kako bi im se ovaj problem riješio.

Mještani ove ulice brinu za svoju bezbjednost.

“Zvali smo jutros sve, niko neće da izađe, niko neće da pogleda, a onda smo vas pozvali da bi svi vidjeli ovo stanje. Prije neko veče sam stigao iz inostranstva i nisam mogao u svoje dvorište da uđem, ne znam koliko dugo je ovako stanje”, kazao je jedan od građana ove ulice.

Strah i zabrinutost nisu krili nu ostali mještani ove ulice.

“Ova bandera se sklanja još od prošle godine, radili su novu liniju bandera ovog ljeta, uz moju dozvolu na par mjesta su stavili bandere ali još uvijek nisu sklonili ovu banderu koja se vremenom sve više krivi, samo što nije pala. Naselje je veliko , ova linija je za cijelo naselje, međutimo, djeca idu u školu, ja ni ulaz više ne mogu da koristim normalno. Sa svima sam bio u kontaktu ljetos i kazali su, da će da saniraju, međutim, bandera samo što nije pala. Mi smo potkočili banderu, ja ne znam da li će ona da padne ili neće. Pogledajte žice, sa naše kuće su već zategnute, a strujomeri su tu. Ne znamo koga više da zovemo, sve odgovorne smo zvali. Niko se ne odaziva zato smo pozvali vas, jer nama treba neko da nam pomogne, ako hoće da nam pogne hoće, ako neće onda da je pustimo da padne, e onda će doći sigurno. Najviše se plašim od udara struje, jer tu može neko da pogine. Tražimo da nam se pogne, da se ovo izmesti, ima još nešto malo kablova, dužnost je elektrasa da ovo uradi, nije moja, ako hoće, a ako neće onda ćemo tražiti drugi izlaz, idemo dalje prema Beogradu, kada neko pogine biće kasno”, kazao je meštanin ulice Vehba Kolašinca.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.