“PRIJETIO MAJCI DA ĆE JE ISJEĆI NA KOMADE” – Saslušana majka koju je sin brutalno tukao

127

Djeca su pobjegla kod tetke, a on je, kako se sumnja, napao majku…A. Đ. (63) koju je sin I. Đ. (40), kako se sumnjiči, pretukao u stanu u Mirijevu, a zatim joj prijetio ubistvom, saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu u kojem je opisala horor koji joj se dogodio prije tri dana.

On se, podsjetimo, sumnjiči da je u subotu oko 12 sati ušao u verbalni sukob sa majkom došao zbog toga što je prethodno maltretirao djecu. Nakon toga bacio ju je na krevet i udarao rukama i nogama. U jednom trenutku joj je rekao da u slučaju “da ga prijavi policiji kad izađe iz zatvora on će je ubiti”.

“Ona je rekla da je Ivan ušao u sobu gde ćerke učile. Stariju je terao da legne pored njega u krevet, ona nije htjela, pa joj je udario čvrge po glavi.

Djeca su potom istrčala iz stana i pobjegla kod tetke koja živi na istom spratu.

Potom su se njih dvoje posvađali, on je onda bacio majku na krevet i stegao je, te joj rekao da će da je isječe na komade. Takođe joj je zaprijetio da će je ubiti ako pozove policiju i ako on ode u zatvor”,

Međutim, on je u tužilaštvu sve demantovao. Tužilac je zatražio da mu se zbog nasilja u porodici odredi pritvor do 30 dana što je i učinjeno.

Nesrećna žena je imala lake tjelesne povrede.

(Telegraf.rs)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.