Žena hirurga sa VMA ispričala jezive detalje nasilja: Tukao je, prijetio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom

143

Potpukovniku Vojske Srbije i hirurgu sa VMA Nikoli Ostojić (48) zaprijećeno je od dvije do 10 godina zatvora za krivično djelo nasilje u porodici za koje se sumnjiči da je izvršio nad svojom suprugom I.O. (42), piše Blic.

On će danas biti saslušan kod dežurnog zamjenika Trećeg osnovnog javnog tužilaštva po optužbama da je prekjuče brutalno pretukao svoju suprugu i to pred njihovo troje maloljetne djece.

Njegovoj supruzi I.O. ljekari su konstatovali teške tjelesne povrede u vidu preloma rebara, nadlaktice, hematoma na glavi i modrica po tijelu. Ona je nakon pregleda u bolnici u Zemunu puštena na kućno liječenje.

Nezvanično, ona je izjavila da “zlostavljanje traje 27 dana i da ga je jedva preživjela”.

Kako Telegraf.rs saznaje, I.O. je tokom istrage izjavila da ju je suprug tukao oklagijom, davio kablom, urinirao po njoj i prijetio ubistvom.

Kako je Blic ranije objavio, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je prekjuče zbog prijavljenog nasilja u porodici, gdje su zatekli nasilnika kome su oduzeta dva pištolja i nesrećnu ženu u podlivima, s vidnim povredama i njihovo troje maloljetne djece.

Žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale prije dvije nedjelje.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gdje su joj utvrđene teške tjelesne povrede.

Obavljen je razgovor i sa N.O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. O slučaju nasilja je obaviještena Vojna policija.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pijretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.