KOGA TO PROZIVA USAME: SPP je DO MOG DOLASKA vodila politiku BLAĆENJA

714

Poslije nove konferencije za štampu Usame Zukorlića, predsjednika SPP-a, i nekih ispada koje je imao na toj konferenciji, kao što je napadanje koalicionih partnera iz SDA za krađe u osnovnoj školi u Selakovcu, Domu za lica ometena u razvoju u Tutinu i u kompletnoj opštini Sjenica, a naročito poslije tvrdnji da je politika SPP evoluirala iz “politike blaćenja u politiku projekata” otkad je on naslijedio stranku od rahmetli baba, čime je direktno rahmetli muftiju Zukorlića optužio da je vodio politiku blaćenja. Kako ni sam više nije svjestan šta priča, a šta je pričao, riješili smo da podsjetimo javnost na najveće ispade ovog mladog političara.

Prije svega, nekoliko mjeseci nakon dženaze rahmetli muftije, Usame Zukorlić je održao šokantnu konferenciju za štampu na kojoj je tvrdio da je njegov otac otrovan, da su uzeli uzorak i iz dvije renomirane laboratorije dobili potvrdne rezultate (VIDEO).

Nakon toga, rahmetli muftija Muamer Zukorlić je ekshumiran, uzeti su uzorci i ponovo je ukopan u haremu Altun Alem džamije, kršeći emanet rahmetlije da bude ukopan u rodnom selu Orlju.

Baš na dan ekshumacije, koju je javnost u Sandžaku i Bosni pomno pratila, u trenucima odmah nakon ponovnog ukopa rahmetlije, Usame Zukorlić objavljuje fotografiju svog mrtvog oca, sa osmjehom, u čistim ćefinima, sa veoma malim tragovima smrti, za koju hiljade ljudi pomišljaju da je fotografisana na dan ekshumacije, šest mjeseci nakon smrti, a desetine portala to prenosi kao mudžizu (čudo). Tek kasno uveče, opet tiho, koliko što mora (a nakon pritisaka naše redakcije), Usame je objavio da je fotografija nastala nakon gasuljenja (kupanja) a prije dženaze u Orlju.

 

Kad je već ogroman dio javnosti ubjeđen da je ovaj ili onaj otrovao rahmetli muftiju, nagađajući onako kako samo pazarska čaršija zna, iako je njegova udovica Elma Elfić Zukorlić sve vrijeme govorila javnosti da je imao srčanu manu koju je krio od javnosti, Usame je tiho protnuo rezultate državne, bosanske ali i nezavisne njemačke laboratorije, koji nedvosmisleno kažu da je rahmetli muftija umro prirodno, od srčanog zastoja (VIDEO). Usame do današnjeg dana nije objavio te prve nalaze koji su doveli u zabludu stotine hiljada muslimanskih vjernika, javnost Srbije i Bosne i zamalo izazvala skandal međunarodnih razmjera.

U međuvremenu, Usame je čestitao Uskrs pravoslavnim vjernicima izjavivši da muslimani vjeruju da je Isus vaskrsao, što je potpuno suprotno akidi (vjerovanju) svih muslimanskih mesheba i drugih, čak i nepriznatih frakcija, i pozdravljao aktiviste u Beogradu sa “Pomaže Bog”.

 

Na kraju, Usame je riješio da nakon zemljotresa, praznih šaka posjeti Antakiju, o čemu smo pisali i što možete čitati ovdje. Tu posjetu je naglasio i propagandnim video snimkom koji je objavio na jutjubu, fejsbuku, instagramu i tiktoku, uz ajet iz Kur'ana:

ON ŽIVOT I SMRT DAJE! A KAD NEŠTO ODLUČI, SAMO REKNE: BUDI – I ONO BUDE (KUR.AN)

Krajnje je vrijeme da se mladi Zukorlić konačno sabere i usaglasi sam sa sobom kako u stvari treba voditi politiku a kako ne, u suprotnom materijala za opovrgavanje svake njegove izjave i tvrdnje će uvijek biti, a mi ćemo ga prezentovati čitaocima.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.