Tandir prvi rođendan nakon smrti supruge proslavio sa sinom i njegovim drugarima

160

Predsjednik BOSS-a i dugogodišnji najbliži saradnik rahmetli muftije Muamera Zukorlića Samir Tandir juče je sa sinom proslavio 39. rođendan. On je objavio “story” na fejsbuku sa fotografijama, gdje se na jednoj fotografiji vidi u društvu rahmetli supruge Maje Ribić Tandir i malog sina Orhana.

Ovo je njegov prvi rođendan nakon smrti njegove prve ljubavi i dugogodišnje supruge Maje Ribić Tandir. Iako je ostao samohrani otac, ovaj mladi političar uspjeva da djelimično nadomjesti sinu nedostatak majke, i pored toga uspjeva da se uspješno bavi politikom.


Samir Tandir slavi rođendan sa sinom Orhanom i Orhanovim drugarima

Njih dvoje su još od srednjoškolskih dana jedno drugom bili konstantna podrška, i odolijevali su svim životnim iskušenjima. Kada je njihov sin jedihnik imao samo 3 mjeseca, saznali su za dijagnozu opake bolesti Maje Ribić Tandir, ali su se borili protiv nje, krijući od javnosti.


Samir Tandir slavi rođendan sa sinom Orhanom i Orhanovim drugarima

Tu borbu Tandir je opisao u fejsbuk statusu nakon smrti supruge, prije sedam mjeseci, riječima:

“Naš Orhan je imao samo tri mjeseca kada smo saznali za dijagnozu opake bolesti.Naša hrabra mama Maja lavica se borila herojski,prkosno,hrabro i dostojanstveno,damski ali viteški,ko zna našu Maju zna o čemu pričam.Mi smo u taj put išli zajedno,čvrsto se držeći za ruke,voleći se još više,gledajući kako Orhan raste,pravi prve korake,kako prvi put kaže najviše vojim mamu i baba,kako pliva,čestita Bajram,pravi Sneška Belića.Na tom putu i u toj borbi imali smo podršku naših prijatelja…”

Ovom prilikom, naša redakcija čestita rođendan ovom mladom političaru, sa željom da mu Allah dž.š. da snage da bude uspješan u teškoj ulozi samohranog roditelja i u političkoj borbi u sandžačkom političkom uraganu.

Слика може припадати 2 особе, дете, људи седе и у затвореном
Samir Tandir sa suprugom Majom i sinom Orhanom u toku borbe sa opakom bolešću
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.