Nekadašnjeg selektora Srbije prebio sin

133

Veselina Vukovića (64), čuvenog rukometaša i nekadašnjeg selektora Srbije, pretukao je sin Petar Vuković ispred Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj ulici, javlja Telegraf.

Kako se navodi, 15. marta oko 11.00 casova, proslavljeni rukometaš Veselin Vuković (1958) pozvao je policiju i prijavio da mu ispred Specijalne bolnice za lečenje bolesti zavisnosti preti sin Petar Vuković (1988).

Policijska patrola Savskog venca je odmah reagovala. Petar je odveden u stanicu, izrečene su obe hitne mjere i podnijeta je krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku.

Ostaje da se vidi kakve rezultate će dati istraga, koju vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Lik i djelo Veselina Vukovića
Vuković je kao igrač branio boje Metaloplastike, Atletiko Madrida, Alakanta i Barselone, a bio je i dugogodišnji reprezentativac Jugoslavije.

Sa reprezentacijom je osvojio zlata na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1984, Svjetskom šampionatu u Švajcarskoj 1986. i Mediteranskim igrama 1983. u Kazablanki. Izuzetno uspješan bio je i u Metaloplastici sa kojom je uzeo dvije titule prvaka Evrope.

Tokom trenerske karijere vodio je Metaloplastiku u više navrata i reprezentaciju Srbije. Sa Orlovima je najveći uspjeh napravio 2012. godine osvajanjem srebra na Evropskom prvenstvu u Beogradu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.