Uhapšena dvojica Novopazaraca poslije više TEŠKIH krađa!!!

657

Pripadnici MUP-a uhapsili su E. C. (40) i S. M. (40) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih djela teška krađa.

Takođe, protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca biće podnijeta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teška krađa u saizvršilaštvu, saopštila je Policijska uprava Novog Pazara.

Policija je E. C. i četrdesetsedmogodišnjaka zatekla neposredno nakon što su, kako se sumnja, iz četiri kamiona istočili 250 litara nafte.

Kod E. C. je pronađen i alat koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja ovih krivičnih djela.

E. C. i S. M. se sumnjiče i da su sa četrdesetsedmogodišnjim muškarcem iz još četiri kamiona ukrali oko 750 litara nafte, kao i da su iz jedne kabine kamiona oduzeli navigaciju, pečat firme i dokumenta.

Takođe, S. M. je, kako se sumnja, u junu prošle godine, obio devet ormarića u bolnici u Novom Pazaru, iz kojih je ukrao garderobu i druge predmete.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima E. C. i S. M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Izvor: Tanjug