SANDZAČKI BOMBARDER! Otkriven indetitet prodavačica koja je nokautirala policajku!

478

Prodavačica koja je udarila komunalnu milicajku na pijaci na Vidikovcu je Sadija D.

Ona je iznervirana zbog zaplijene stvari nokautirala milicajku koja je htjela da je zadrži do dolaska policije. Kako nezvanično saznajemo Sadija je porijeklom iz sandžackih krajeva.

Sadija D.

Brutalni napad dogodio se u nedjelju oko 12.30. Snimak napada pojavio se ubrzo nakon toga.

– A.M. je zajedno sa kolegama obilazila pijacu na Vidikovcu. Prodavačica je imala kofer pun stvari koje je namjeravala da proda. Incidentu je prethodila svađa između njih dvije, jer je A.M. insistirala da joj oduzme nelegalnu robu! Prodavačica je pokušala da bježi, A.M. joj je uzela kofer i stvari su počele da ispadaju – rekao je izvor Kurira i dodao: – Njih dvije su počele da se guraju. U jednom trenutku razjarena žena je udarila A.M. pesnicom u glavu. Milicajka je pala na zemlju, a prodavačica je počela da trči kroz pijacu, ali je policija ubrzo uhapsila. A.M. je ostala da leži na zemlji, a šokirani ljudi koji su se zatekli na pijaci pokušali su da joj pomognu.

Suprug M. N. sa sinom došao je na mjesto incidenta.

– Ovo je strašno šta se dogodilo mojoj ženi! Ona se trenutno nalazi na maksilofacijalnom odjeljenju. Jako je uznemirena, stalno plače i pod stresom je, jer ne može da vjeruje šta joj se dogodilo. Ovo je bruka i sramota – rekao je suprug A.M.

 

Izvor Sandžak Danas/Kurir.rs