Beograd: Napadač ranio policajca koji je čuvao ambasadu Izraela, pa ubijen

Beograd: Napadač ranio policajca koji je čuvao ambasadu Izraela, pa ubijen

2419

Nepoznata osoba čiji se identitet utvrđuje pucala je danas u 11 sati u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbjeđenja Ambasade Izraela, prenose beogradski mediji.

Pripadnik Žandarmerije M.J. (1990) je u samoodbrani upotrebio oružje i savladao napadača, koji je od posljedica ranjavanja preminuo. Policajac je u svjesnom stanju prevezen u Urgentni centar, gdje će biti izvršena operacija vađenja strijele iz vrata. Sve okolnosti napada i mogući motivi se ispituju, prenio je Blic.

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je NN osoba, čiji se identitet utvrđuje, pucala iz samostrijela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbjeđenja Ambasade Izraela.

“Danas oko 11 sati NN osoba, čiji se identitet utvrđuje, pucala je iz samostrijela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbjeđenja Ambasade Izraela i pogodilo ga u vrat”, kazao je srbijanski ministar.

Pripadnik Žandarmerije M.J. (1990) je u samoodbrani upotrijebio oružje i savladao napadača, koji je od posljedica ranjavanja preminuo.

“Sve okolnosti napada i mogući motivi se ispituju”, izjavio je Dačić.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *