Besplatno – Zoološki vrt, dječije igralište i još niz sadržaja za boravak u prirodi /VIDEO/

Besplatno – Zoološki vrt, dječije igralište i još niz sadržaja za boravak u prirodi /VIDEO/

3627

Rožaje je postalo bogatije za niz novih besplatnih sadržaja zahvaljujući Etno selu JELA NATURAL RESORT. Svi građani Rožaja, kao i turisti, sada mogu uživati u potpuno novom zoološkom vrtu, dječijem igralištu i brojnim drugim sadržajima koji pružaju nezaboravno iskustvo boravka u prirodi.

Zoološki vrt – Novi dom za životinje

Jedan od najatraktivnijih sadržaja je novi zoološki vrt koji je dom mnogim životinjama. Posjetioci mogu vidjeti i naučiti više o raznim vrstama, uključujući jeleni, magarce i lame. Ova nova atrakcija omogućava djeci i odraslima da se bliže upoznaju sa životinjama i njihovim prirodnim staništima.

Dječije igralište – Raj za najmlađe

Etno selo JELA NATURAL RESORT je također obogatilo ponudu sa modernim dječijim igralištem. Ovo igralište je dizajnirano da pruži sigurno i zabavno okruženje za djecu svih uzrasta. Raznovrsne sprave i interaktivni sadržaji omogućavaju djeci da se igraju i istražuju, dok roditelji mogu uživati u prirodi i opuštanju.

Dodatni sadržaji

Pored zoološkog vrta i dječijeg igrališta, posjetioci mogu uživati u šetnjama kroz predivne prirodne staze, piknik zonama i edukativnim radionicama. Sve ove aktivnosti su osmišljene da promovišu zdrav i aktivan način života, kao i da podstaknu očuvanje prirodne sredine.

Besplatan ulaz za sve

Najbolji dio ove nove ponude je što su svi sadržaji potpuno besplatni. Etno selo JELA NATURAL RESORT je ovim gestom pokazalo posvećenost zajednici i želju da prirodne ljepote Rožaja budu dostupne svima.

Rožaje i Etno selo JELA NATURAL RESORT pozivaju sve zainteresovane da dođu, istraže i uživaju u novim sadržajima. Ovaj projekt je korak ka boljoj turističkoj ponudi i unapređenju kvaliteta života lokalnog stanovništva. Pogledajte video snimak ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *