danka ilic

BILI PIJANI KADA SU PREGAZILI DANKU – Bila živa nakon što su je udarili kolima – DNK U KOLIMA OTKRIO UBISTVO DANKE

4040

Uhapšeni radnici komunalnog preduzeća zbog sumnje na ubistvo dvegodišnje devojčice u Boru

Policija u Boru uhapsila je dvojicu radnika Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor, pod sumnjom da su odgovorni za smrt dvegodišnje Danke Ilić. S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot, priznali su da su devojčicu udarili službenim vozilom i pokušali da prikriju tragove zločina.

Prema informacijama dobijenim iz izvora bliskih istrazi, nesreća se dogodila 26. marta kada je devojčica udarena vozilom “fiat panda” u ulici Radomira Putnika. Nakon toga, osumnjičeni su telo ubacili u gepek vozila i odvezli do divlje deponije na Starobanjskom putu, gde su ga izbacili i prekrili smećem.

Iako su se trudili da očiste vozilo kiselinom i uklone tragove krvi, jedna kapljica je ostala i poslužila kao dokaz za analizu. Postoji sumnja da je jedan od osumnjičenih nakon nesreće udavio dete golim rukama. Obojica su bila u alkoholisanom stanju u trenutku nesreće.

Devojčicino telo još uvek nije pronađeno, iako se navodi da je policija tela otkrila na drugoj lokaciji, nedaleko od Zoološkog vrta. Istražitelji su sa osumnjičenima obišli mesto zločina kako bi rekonstruisali događaje tog tragičnog dana.

Ovaj užasan događaj potresao je lokalnu zajednicu i pokrenuo pitanja o sigurnosti dece i odgovornosti vozača.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *