BOSS NA PARLAMENTARNIM I BEOGRADSKIM IZBORIMA PODRŽAO VUČIĆA

551

Na sjednici Predsjedništva Bošnjačko-srpskog saveza – BOSS, održanoj 21. novembra, donijeta je odluka da na predstojećim parlamentarnim i beogradskim izborima BOSS podrži listu “Srbija ne sme da stane – Aleksandar Vučić”.

Predsjednik BOSS-a, Samir Tandir, izjavio je da je za dalji razvoj Srbije ključno da na vlasti budu odgovorne i sposobne snage koje mogu obezbijediti mir, stabilnost, ravnopravnost, nove investicije i nova radna mjesta. U skladu s ovim ciljevima, BOSS je odlučio da pruži podršku aktuelnom predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, i njegovoj listi na predstojećim izborima.

Da bismo nastavili dalji razvoj naše zemlje, neophodna nam je odgovorna i sposobna vlast koja može da obezbijedi mir, stabilnost, ravnopravnost, nove investicije i nova radna mjesta.

“Pozivamo naše članove i simpatizere da na parlamentarnim i beogradskim izborima glasaju za listu ‘Srbija ne sme da stane – Aleksandar Vučić’, jer verujemo da je to pravi put za napredak naše zemlje,” rekao je Tandir u saopštenju za medije.

Ova podrška dolazi u trenutku kada Srbija doživljava značajne političke i ekonomske izazove, te će zasigurno imati uticaja na političku dinamiku u zemlji. Izbori, koji su na rasporedu uskoro, biće ključni za budući smjer zemlje.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.