NAJNOVIJA VIJEST

Brutalan napad u Leskovcu: Žena sjekirom udarila supruga u glavu

1562

U šokantnom incidentu koji se dogodio u mirnom selu Pečenjevac, nedaleko od Leskovca, jedna žena je osumnjičena za pokušaj ubistva nakon što je, kako se nezvanično saznaje, sjekirom udarila svog supruga u glavu. Incident se odigrao oko 12:30 časova, a muškarac je hitno prevezen u Opštu bolnicu Leskovac gdje mu je pružena neophodna medicinska pomoć.

Prema poslednjim informacijama, žrtva je van životne opasnosti, ali je incident izazvao veliku uznemirenost među stanovnicima ovog inače mirnog sela.

Policija je brzo reagovala na prijavu i osumnjičena je uhapšena. Istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog nasilnog čina. Prema nezvaničnim izvorima, motiv napada još uvek nije jasan, a spekuliše se da su dugotrajni porodični problemi mogli da budu okidač za ovakav čin.

Stanovnici Pečenjevca izrazili su šok i nevj9ericu, naglašavajući da se radi o porodici koja nikada nije privlačila pažnju javnosti u negativnom kontekstu. Incident je pokrenuo i širu debatu o problemima nasilja u porodici i potrebi za efikasnijim preventivnim merama.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *