ĆUBIĆU PETOGODIŠNJI MANDAT NAČELNIKA OPŠTINSKE UPRAVE

175

Prijepolje – Opštinsko veće, nakon sprovedenog konkursa imenovalo je na period od pet godina Miodraga Ćubića za načelnika Opštinske uprave Prijepolje.

Pre ove dužnosti Ćubić je radio kao rukovodioc Odeljenja za društvene delatnosti, opštu upravu i zajedničke poslove.

Miodrag Ćubić je nakon završene Gimnazije upisao Parvni fakultet na kojem je diplomirao 2004. godine. Radnik je Opštinske uprave od 2005. godine. Ima položen državni i pravosudni stručni ispit. Oženjen je, otac dvoje dece.

Za relativno kratak period koliko se nalazio na mestu vd načelnika, Ćubić je uveo red u opštinskim službama, i po oceni mnogih opravdao poverenje koje mu je posle izbora ukazano.

Tokom minulih šest meseci, uz pomoć opštinskog rukovodstva, Ćubić je preduzeo brojne aktivnosti u cilju unapređenja administrativne efikasnosti, reforme socijalne zaštite, evidencije opštinske imovine, na planu inkluzivnog obrazovanja, smeštaja opštinske arhive. Resursi kojima raspolaže lokalna samouprava, u poslednjih pola godine, znatno se racionalnije koriste, izvršena je reforma lokalnih finansija i uspostavljena bolja koordinacija i kontrole izvršenja komunalnih delatnosti.

PP Media

foto: A.Rovčanin