Search

Danica Drašković: Srbi su PORAŽENI u svim ratovima bivše Jugoslavije

Ratovali smo dosta. Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima.

I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali.

Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, hladnjače pune albanskih civila po jezerima Srbije, policijski poligoni puni sakrivenih, prenetih sa Kosova, leševa Albanaca, opljačkane banke, porušene kuće, rasturene porodice, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci.

Kako možemo negirati genocid u Srebrenici kada je Vlada Republike Srpske na svojoj sednici usvojila i overila spisak od 7.800 pobijenih muslimana u Srebrenici po imenu i prezimenu, i time prihvatila počinjeni zločin kao nesporno delo njene vojske i politike.
3 thoughts on “Danica Drašković: Srbi su PORAŽENI u svim ratovima bivše Jugoslavije

 1. Šaban Poluža

  Upravo tako sve ratove ste izgubili.. i sloveniju i hrvatsku pa i kosovo ste izgubili slobo vas je prodo i zadužio do čukun unučeta. Nikad srbija ratovat nemože sa šiptarima se ne može ratovat.. republika KOSOVO…

  Reply
 2. Istina

  Niti su Srbi išli u Hrvatsku ni u Bosnu oni su tamo oduvek živeli a Kosovo je uvek bilo AP u R. Srbiji, tako da bi ti veštice bilo bolje da ćutiš a ne da od Srbije primaš platu od 700000 dinara za upravne odbore na koje i ne ideš a da pljuje po Srbima i Srbiji.

  Reply
 3. Slobodan Milošević

  Srbska posla, ko je na vlast on negira sve zloćine i poraze, ko je u opoziciji on priznaje poraz i zloćine i tako sve u krug….

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.