Dinu Merlinu pozlilo na Baščaršiji, Hitna pomoć došla po njega! /VIDEO/

1155

Sinoć oko 21 čas na popularnoj sarajevskoj Baščaršiji dogodila se nezgoda koja je privukla pažnju mnogih prolaznika. Poznati pjevač Dino Merlin je iznenada osetio loše stanje, zbog čega je morala intervenisati Hitna pomoć. Prema izveštaju portala 24sata.hr, incident se dogodio u blizini njegove radnje “Magaza”, gdje je pjevač u to vreme boravio.

Svjedoci događaja, koji su u tom trenutku bili u parku prekoputa, ispričali su kako su videli kako vozilo Hitne pomoći prilazi, ulazi u radnju, a ubrzo zatim i kako Merlin izlazi van praćen osobljem. Hitna pomoć ga je odmah prevezla u najbližu bolnicu na dalje preglede.

Dino Merlin je široko poznat kao jedna od najvećih regionalnih zvezda, čiji su hitovi osvojili srca publike širom Balkana. Njegovo zdravstveno stanje trenutno nije poznato, ali se očekuje da će detalji biti uskoro objavljeni.

Fanovi i prijatelji pevača izrazili su svoju zabrinutost na društvenim mrežama, šaljući poruke podrške i želje za brz oporavak. Incident je još jednom pokazao koliko je Dino Merlin voljen i poštovan u regiji. Pogledajte video snimak ispod teksta.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *