FOTO: N. KOČOVIĆ / RAS SRBIJ

Đerlek imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja!

1042

Zamjenik vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek potvrdio je večeras da je imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja.

Đerlek je u telefonskom razgovoru radiju Sto plus rekao da je na tu poziciju imenovan na posljednjoj sjednici Vlade Srbije.

“Odluka će biti objavljena u petak u Službenom glasniku, a ja ću u ponedjeljak već biti na radnom mjestu u Beogradu”, kazao je Đerlek.

Odlukom ministra zdravlja Zlatibora Lončara, Đerlek je 1. jula imenovan za koordinatora Opšte bolnice u Novom Pazaru i zamjenika vršioca dužnosti direktora te zdravstvene ustanove Meha Mahmutovića, koji je bio na bolovanju.

Na čelu Opšte bolnice, koja je zbog velikog broja oboljelih u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu proglašena regionalnim kovid centrom, bio je u jeku epidemije korona virusa.

Grupa građana Novog Pazara danima je protestovala i tražila smenu Đerleka zbog, kako su navodili, prikrivanja istine o broju oboljelih i umrlih od kovida-19 u ovom gradu, kao i lošeg rukovođenja tom zdravstvenom ustanovom.

Đerlek je lider Sandžačke narodne partije, a na čelu Opšte bolnice bio je od 2012. do 2018. godine.

Izvor: Sandžak Danas/B92
6 thoughts on “Đerlek imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja!

 1. Nepoznato

  A tim smradovima je i mjesto u Beogradu, neka im ih zauvjek, da Bog dao da vječno ostani tamo i da nam ih oči nikad više u Pazar ne vide ni Djerleka, ni Meha, ni Rasima i nek povedu sa njima, Zoranica, Cerima, Emrovice i sve njihove kockarnice, narkolokale i kupleraje i neka na Beoradu na vodi uživaju sa time što su spremili nama i našoj omladini, smradovi narkodilerski…

  Reply
 2. Nepoznato

  Dokle god se ne opametimo spremace nam se još genocida jer u Srbiji su uvijek na vlasti četnici zapamtite to za sva vremena jer od kad ih je ruski car proterao iz svoga carstva oni boluju id sindroma niže vrijednosti i mrze sve što nije srpsko i uvijek su svi protiv njih, poslusaj ti samo priču i mržnju njihovu… A podguzna muha svake četničke vlade Rasim je odgovoran za sva zla na teritoriji Sandzaka i njega i njegove aktiviste treba proglasiti ubicama i unistivacima svoga naroda i isterati ih i zabraniti pristup gradu zauvjek.. Treba cio narod da ustane na proteste da se ta bagra istera iz svake institucije a pogotovu zdravstvu, prosveti, sudstvu, da se jednom zauvjek stane na glavu poslusnicima genocidnog režima preko kojih oni sistematsli i truju i prljaju i ubijaju nas i naše najmilije…

  Reply
 3. Nepoznato

  Srbija da se stidi, nemoguće…
  Treba tužiti ali u Strazburu i to dobro pripremiti tužbu za sistematsko ubijanje i korišćenje korone u te svrhe…

  Reply
 4. Nepoznato

  Pa zato je tu, po zadatku ubio 300 bez i jednog metka i normalno kao nagrada Beograd… Teško onom ko je Vučicu vjerovao, vuk dlaku mijenja a ćud nikada… Najveće zlo za Bošnjake je što brzo zaboravljaju i što vjeruju svakom i nadaju se da će četnik postati čovjek. Četnik je četnik, tako zadojen krvlju pa makar imao soknju poput Vučica i plakao i glumeo dobrotu… Da Bog da ih zajedno i Vučica i Rasima i Djerkeka i Meha i sve njegove poslušnike zadjesila bolest da im komad po komad mesa odpada od tijela ili neka suga da ih narod zbog smrada i zaraze pace u neku jamu da se naraze od njih…

  Reply
 5. aga sandzacki

  umesto u zatvor on u beograd!!!! svaka cast!! a 300 i vise umrlih ko ce to da odgovara za to?? mi dijaspora spremamo tuzbu u kojoj cemo uvest sve malverzacije rodzaka mahmutovica i dzerleka!! stidi se srbijo!!

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.