Djevojka koja je Novopazarca prijavila za silovanje bila u emotivnoj vezi sa njim!

876

Policija je uhapsila Besima H. (49) zbog sumnje da je naoružan upao u stan svoje nekadašnje partnerke i seksualno se iživljavao nad njom.

Besim H. (49) iz Novog Pazara uhapšen je u ponedjeljak uveče u tom gradu zbog sumnje da je tokom vikenda u Novom Sadu silovao svoju bivšu djevojku (46), preteći joj pištoljem!

Kako saznajemo, nesrećna žena ga je odmah prijavila policiji, a osumnjičeni je pobjegao u Novi Pazar, gdje je i pronađen.

Nije htjela pomirenje

– Besim H. i silovana žena bili su u emotivnoj vezi neko vrikeme. Međutim, ona više nije željela da bude s njim, pa mu je to i saopštila. Besim nikako nije mogao da se pomiri s tim. Svakodnevno ju je obasipao porukama, u kojima joj je pisao da želi da se pomire jer ne može da živi bez nje. Insistirao je da probaju još jednom, ali ona nije htjela ni da čuje – navodi naš izvor iz istrage.

Kako kaže, odlučan da ponovo bude s Novosađankom, Besim H. je u subotu otputovao u Novi Sad, pozvao je i rekao da je ispred njenog stana.

– Kad joj je zakucao na vrata, žrtva je odlučila da ga pusti unutra i ne sluteći šta će se dogoditi. Unutra je nastavio da je ubjeđuje da se pomire, ali kad je ona odbila, izvukao je pištolj i počeo da vitla njim i prijeti joj da moraju biti zajedno. Žena se uspaničila jer nije znala da li je riječ o pravom oružju ili replici. Na kraju,on je uz prijetnju pištoljem silovao svoju bivšu djevojku i otišao iz njenog stana – prepričava izvor dramu.

Nađeno oružje

Prema njegovim riječima, napastvovana žena je u ponedjeljak pozvala policiju i prijavila da je silovana.

– Novosadska policija je odmah otpočela potragu za njim. Obavijestili su i kolege iz Novog Pazara. Oni su poslije nekoliko sati u Pazaru pronašli osumnjičenog i uhapsili ga. Pretresom njegovog stana nađen je gasni pištolj, a sumnja se da je upravo njime prijetio ženi – kaže izvor i dodaje da će Besim H. biti sproveden u Novi Sad na saslušanje.

Protiv Besima H. ranije nisu podnošene prijave za seksualno nasilje.

– Protiv njega nema prijava za silovanje ili neko slično krivično djelo, ali ga policija ima u evidenciji zbog nekih sitnijih krivičnih djela – objašnjava izvor i dodaje da je istraga u toku.

Izvor: Sandžak danas/Kurir