Djevojka koja je sa suprugom skočila sa solitera godinama nije razgovarala sa roditeljima: “Nismo znali da je rodila drugog sina”

2767

M. P. S. (23) koja je sa suprugom L. P.S. (25) u petak, kako se sumnja, ubila njihova dva sina (1) i (3) u Petrovaradinu, a onda držeći se sa mužem za ruke skočila sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, nije bila u dobrim odnosima s ocem i majkom koji žive u Bačkom Petrovcu.

Kako smo ranije pisali, kad je policija identifikovala tijela nastradalih supružnika, oni su obavestili majku i oca M.P.S. o tragediji koja se dogodila.

Roditelji su policiji saopštili kako sa M.P.S. godinama nisu u dobrim odnosima, tj. da uopšte nemaju kontakt s njom.Roditelji M.P.S. čak nisu znali ni da je njihova ćerka rodila drugo dijete 2023. godine, tako da policija nije uspjela mnogo da sazna o M.P.S. njenom načinu života i tome kako je živjela posljednjih nekoliko godina.

Martina P.S. koja je izvršila samoubistvo sa mužem u Novom Sadu Foto: Privatna arhiva

Martina P.S. koja je izvršila samoubistvo sa mužem u Novom Sadu Foto: Privatna arhiva

Kako je Nova.rs nezvanično saznala, roditelji nastradale su vest primili poprilično ravnodušno. Oni su policiji saopštili kako sa M.P.S. godinama nisu u dobrim odnosima, tj. da uopšte nemaju kontakt s njom.

Izvor Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *