Globalno priznati stručnjak Dr. Esad Kučević iz Tutina razotkriva budućnost stomatologije na Međunarodnom kongresu

1381

Novi Sad – U prestižnom okviru 12. Međunarodnog kongresa stomatologa Vojvodine, koji se održao ovog vikenda u Novom Sadu, izdvojilo se predavanje profesora dr. Esada Kučevića, renomiranog stručnjaka iz Tutina, specijaliste stomatološke protetike i ortodoncije. Kongres, koji je tradicionalno mesto susreta i razmjene znanja stručnjaka iz oblasti stomatologije, ove godine okupio je eminentne predavače i učesnike iz cijelog svijeta.

Organizovan od strane Stomatološke sekcije Društva ljekara Vojvodine Srpskog ljekarskog društva i Udruženja implantologa Srbije, uz podršku Evropske asocijacije implantologa i pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, kongres je bio platforma za prezentaciju najnovijih dostignuća i tehnoloških inovacija u oblasti stomatologije.

Dr. Kučević, koji je poznat po svojoj predanosti primeni najnovijih tehnologija u svojoj praksi, održao je inspirativno predavanje na temu “Primjena vještačke inteligencije, robotike i digitalnih tehnologija u stomatologiji”. Kroz svoje izlaganje, naglasio je kako ove tehnologije ne samo da unapređuju kvalitet pruženih usluga i preciznost u dijagnostici i tretmanima, već također pomažu u personalizaciji terapijskih pristupa za pacijente, čineći stomatološku praksu efikasnijom i dostupnijom.

Predavanje dr. Kučevića naišlo je na izuzetno pozitivan odjek među prisutnima, otvarajući brojna pitanja i diskusije o budućnosti stomatologije i ulozi koju vještačka inteligencija i robotika mogu imati u toj budućnosti. Njegov doprinos na kongresu osvetlio je važnost inovacija u stomatologiji, podstičući stručnjake da razmišljaju o integraciji novih tehnologija u svoje svakodnevne prakse.

Međunarodni kongres stomatologa Vojvodine ponovo je potvrdio svoj status kao ključnog događaja za stomatološku zajednicu, pružajući platformu za razmjenu znanja, iskustava i najnovijih dostignuća u oblasti. S obzirom na uspjeh ovogodišnjeg izdanja, očekivanja su visoka za naredne godine, s nadom da će kongres nastaviti da podstiče inovacije i razvoj u stomatologiji.

Za više informacija i detalje o predavanju prof. dr. Esada Kučevića, obratite se Novosadskoj TV ili posjetite zvaničnu stranicu Međunarodnog kongresa stomatologa Vojvodine.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *